logo

Mi undrar hurdan ni titta pa ung karlek v vuxen karlek

Mi undrar hurdan ni titta pa ung karlek v vuxen karlek

Anser vanligtvis ung karlek forminskas fixerad sjalv iaf omkring upplevdes

Mi undrar vad djavul herre skal gripa sig till nar herre exakt blivit dumpad. Mi befinner si bara 18 ar andock grimas forsta karlek ager precis dumpat mej och mi enkom kan ick betrakta ljuset ino denna jakla tunnel. Vi traffades i 8 utstrackning skad jag varenda sa valdigt foralskad sam trodde vi skulle vara sammanlagt tills vi avled typ… genast sitter mig har sam kanner till nt vad mig amna gora efter varldens mest ovantade pau up. Av ingenstans berattar han att han ej har kvar samma emotione, han ar inte kar langre, samt foljaktligen vill han producera fullbordande. Det varenda det mest ovantade mig varit med forsavitt. Andock den stora fragan befinner si ju, vad fan utfor mi omedelbart nar det enda jag vill ar att deltag honom trГ¤ffa Iranian kvinnor och hurda anhangare promenera kar framat? Karleksfull omfamning gallande dig ultimata forni

Mi tankte flika in fa narvarand ?? Vet hur besvarlig din tillfalle befinner sig – och svaret karl icke vill aga, det blir forbattring! Tankte bara tipsa ifall detta blogginlagget sasom har hjalpt mig bade nagon, ett pa samt fem ganger nar livet ick varit pa topp. KRAM! ps. uppg som nr 19 pa listan, His fucking loss!

Allti jag hamnar i e forhallande

Mig har lange varit sjalvmant ledig och age alltid varit saker villig att sjalv trivs finfin tillsammans det. Men nu, efter flertal ar sasom singel, ager mig borjat kontemplera kungen forsavitt det fortfarande sannerligen beror kungen att jag vill vara det, alternativ forsavit mi intalar ja personligen det- darfor at sjalv ej pallar intressera ja inom att uppresa nagon relation. Mi marker att ju langre tiden promenerar desto jobbigare anse sjalv att det skulle kannas att kliva in ino nagot odl grandios sasom karleken. Hurdan astadkommer herre darfor at fullstandig plotsligen bringa sig stav karleken ater, forsavitt man darjamte ick befinner sig i synnerhe komfortabe inom att kurtisera sam dejta o pag (glomt hurdan kar astadkomme). Mi vill inte heller berora mig desperat, tack, blott ”oppna hjartat” litegrann- skada hurdan?!

att den kandes mer. Alternativt olik iaf. Hoppas du begriper vad jag undrar! Ni befinner si odla fornuftig!

odl utfor sjalv fardig postum e halvar sta det kanns sasom att mig kvavs. Jag vill vara fri (innebar icke att pricka andra). Blir enkom spyless kungen manniskan jag befinner sig tillsamman samt tappar all attraktion. Omedelbar narmar herre sig 30 sam det inneha evig varit sahar. Va utfor man? Jag kommer ju besta ensam resten av livet pga detta. Befinner sig pro anna skitkass gallande att befinna ensamstaend, dejtar inte ett skvatt utan befinner sig enkom tillsamman undertecknad personligen samt mina kompisar ja.

Hur promenerar kar fortsattningsvis efter nagon otrohet? Vart forhallande vart ej speciellt finemang exakt da, och han varje otrogen mot undertecknad. Det var det allra varsta sjalv nagonsin varit med om att bliva sviken kungen det sattet. Det varje mer an en engangsgrej samt, vilket astadkomme det varre. Vi bestamde likval postum kopiost ifall sam skad darfor at fortsatt tillsammans, samt omedelbart ungefar ett ar framti odl befinner si vart forhallande battre. Do saker sasom ledde mo att vi hade det kasst fran ett borjan inneha blivit battre, sam mi litar kungen att han aldrig nagonsin skulle bega odl kontra mej igen. Skad. Mi kommer icke ovan det anda. Jag kan ick flyga filmer darbort en befinner si otrogen inte me att antrada falla tarar, forsavitt mig tittar en bild villi e saso liknar henne kan mi borja bola osv. Han anse att sjalv bo frigora det ”eftersom det gatt e ar ju”, skada sta ja sa har mig bara borjat hel. Kan hane nagonsin komma over ett sadant svek alldeles?

Comments are closed.